Još o NetZero

 #NetZero već djeluje. Danas je jedan visoki brend rekao da zatvara dućan, a njegovi proizvodi su bili odlično dizajnirani ali skupi i brzo se raspadnu. Istovremeno brend Galeb me oduševio majicama za 57 kn, 100% pamuk, odličan dizajn, lokalna proizvodnja pa ne treba dugi transport.

To su te promjene radi NetZero. Neki će biznisi propadati, drugi će rasti. Na primjer, Galeb i Vartekst neka traže investicije od financijera koji ulažu u NetZero industriju, za svoje zelene proizvode: trajne, odlično dizajnirane, organske i cijenom pristupačne. Rimac ima veliku priliku privući NetZero investitore za svoje akumulatore, bicikle, romobile, a DOK-ING tvornica strojeva za razminiranje, za proizvodnju svojih jeftinih e-auta. Ogromne su prilike u industriji NetZero i tu zaustavljanja nema. Čitajte o tome, prilagođavajte svoje biznise i tražite djelić onih $130 trilijardi koje idu u NetZero prilagodbe.
Na parkiralištima vidim sve više hibridnih osobnih automobila. Investitor uložite u elektro utičnice na svim parkinzima u svom gradu da preskočimo fazu hibridnih auta. Čitam, preporučujem: https://www2.deloitte.com/uk/en/pages/consumer-business/articles/sustainable-consumer.html

Primjedbe