Za moju karantena Školu znate, zar ne? i još nešto

Važno je ostati doma kako bi zadržali linearni rast. I taj linearni rast bi prestao kad bi prestali izlaziti 100%, ali to je nemoguće jer netko mora izlaziti radi hrane i drugih potreba.
Eksponencijalni rast bi za čas prešao broj kreveta, broj respiratora, mogućnost kontrole, i došlo bi do smrti radi nestašice resursa. Linearni rast znači da resursa za liječenje ima uvijek dovoljno i smrtni slučajevi prestaju, raste broj ozdravljenih, imunitet društva raste.
Mi smo nakon mjera odmah dobili linearni rast što znači da smo idealno počeli se držati mjera i bilo bi dragocjeno oboriti ga ili zadržati. Trenutak nepažnje bilo gdje za čas nas vraća u eksponencijalni rast i udar na resurse, kojeg imamo zadnja dva dana s porastom novozaraženih s 56 na 77, 77, 96.
Sve je to u granicama zanemarivog eksponencijalnog rasta, ali i upozorenje s čim imamo posla - kao da hodamo kroz minsko polje. Ima jedna razlika ipak, a ta je, ako se pridržavamo mjera zaštite, opasnost prestaje. Za sad najbolja mjera zaštite je #ostanidoma.
https://www.koronavirus.hr



Za moju Školu znate zar ne:
http://kartedium.com.hr
Danas ću završiti s Prilagodljivim web dizajnom, najzanimljivijim dijelom, grid-om. Grid je nešto najbolje što se desilo webu nakon samog weba, a izum istoga je potaknut pojavom iPhone-a godine 2007. Bacite pogled o čemu je riječ, kad objavim video koji će trajati tek par minuta a puno će reći. Kasnije detaljno objašnjenje kako napraviti grid zahtijeva nešto duži video, za kojeg znajte da postoji kad vam zatreba ili iskoristite karantenu i naučite ga već danas.
#strpljen_spašen_udomljen_naučen


Primjedbe