Ako ste učitelj rado ću vam pokloniti ovu aplikaciju

Ne zna se postotak smrtnosti jer se računa na bazi broj umrlih kroz testiranih pozitivnih na koronu. Negdje je taj omjer 1%, negdje 3,5%, a ni jedan nam ne govori puno ili možda ipak govori puno. Naime, govori nam da postoje pozitivni koji nemaju nikakve reakcije i koji nisu prijenosnici. Jednostavno su se susreli s virusom i rezultat je 0:0. 
Mislim se dalje kako radi naše gustoće u današnjim gradovima i nemogućnosti totalne izolacije, ide uvijek netko do trgovine, a ni firme nisu prestale s radom potpuno, kako malo po malo, dan po dan, do svih dođe malo toga virusa pa stječemo imunitet i na kraju dođe dan kad se više ne javljaju novi zaraženi i virus je pobjeđen. Jer kako drukčije objasniti da je Mikelanđelo živio preko 90 godina i prošao neokrznut u nizu pandemija kuge i kolere. 
Za kraj ove poruke: ako vam je dosadno i ako imate učenika u kući, zajedno se ogledajte u mojoj online školi programiranja web aplikacija i saznajte zašto sam kao učitelj od svojih učenika ocjenjivan s odličan. Iznenadit ćete se koliko je škola jednostavna, a sudionici su potpuno zaštićeni jer komentiraju pod nadimkom, nema logiranja, a zaštićeni su i od zločestih komentara jer ih pregledam prije puštanja u javnost. 
Ako ste učitelj rado ću vam pokloniti ovu aplikaciju, naučiti vas ju koristiti, a za nekoliko istih bi moglo biti mjesta i na mome poslužitelju. Znači vas će koštati 0kn vlastita online škola. http://kartedium.com.hr/ #strpljenspašenudomljennaučen

Primjedbe